Skip to main content

Radio / Multimedia / Telefonie

Op zoek naar een nieuw multimedia systeem? Of juist gewoon een simpele auto radio? We zijn niet voor 1 gat te vangen. Letterlijk. Voor heel veel auto’s zijn er heel veel mogelijkheden. Afhankelijk van de ruimte kan er voor verschillende multimedia systemen gekozen worden. Of u nu simpel radio wilt luisteren, of juist wilt navigeren naar het buitenland, er is heel erg veel mogelijk. Van 6 inch beeldschermen tot maar liefst 11 inch beeldschermen, er is voor ieder (budget) wat wils. Met de ontwikkeling van DAB+, Apple Carplay én Android auto, bent u ook voor de toekomst voorlopig voorzien!

Ook voor het handsfree bellen in de auto kan zo’n systeem een mooie oplossing zijn. Maar ook de welbekende carkit is nog altijd een optie. Het telefoonboek wordt automatisch overgenomen en via spraak commando’s kan er getelefoneerd worden. Het geluid zal via de originele speakers in de auto te horen zijn, luid en duidelijk dus!

Bekijk op uw gemak onze website of neem direct contact met ons op via +31(0)413-251086 of e-mail uw vraag naar info@car-electronics.nl. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd om uw vragen te bespreken.