Skip to main content

Inbouwmateriaal

Installatie- en dempingsmateriaal

Met het juiste installatie materiaal is het makkelijker én netter om apparatuur in te bouwen. Met diverse verloopkabels, speakerringen, inbouwframes etc. is het mogelijk om zo veel mogelijk knip, plak en sloopwerk te vermijden. Hierdoor krijgt u automatisch een professionele uitstraling en is het vaak ook mogelijk om originele producten eventueel weer terug te plaatsen. Met goed inbouwmateriaal voorkomt u ook onnodige storingen en problemen in uw voertuig.

Door middel van dempingsmateriaal creëren we meer dynamiek in de auto maar krijgt de audio upgrade nog meer rendement. U vermindert omgevingsgeluid maar versterkt de akoestiek in de auto. Daardoor komt de gehele upgrade nog beter tot z’n recht in de auto! Ook wanneer er geen audio-upgrade aanwezig is, is het dus ook mogelijk om rij/omgevingsgeluid van buiten het voertuig te verminderen. Eventuele trillingen tijdens het rijden kunnen hiermee ook worden tegengegaan.

Bekijk op uw gemak onze website of neem direct contact met ons op via +31(0)413-251086 of e-mail uw vraag naar info@car-electronics.nl. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd om uw vragen te bespreken.

STP Demping bij Car Electronics Uden