Skip to main content

Audio

Een kapotte luidspreker? Of klinkt het gewoon bagger in het algemeen? Wij voorzien u graag van een nieuwe speaker of complete audio upgrade. Van de kleine pasklare oplossing, tot een compleet uitgezocht custom-project, wij helpen u graag aan uw gewenste geluid. Niets is lekkerder dan een fijne sound in de auto!

Car Audio bestaat uit meer dan ‘even een speaker vervangen’. Er komt meer bij kijken dan een schroevendraaier en 4 parkers. Wilt u meer bass in de auto? Denk dan bijvoorbeeld aan een subwoofer, groot en dik of juist heel klein en compact. Wilt u wat meer power? Wat dacht je van een (DSP) Versterker? Wij helpen u graag met het maken van de juiste opstelling in uw auto. Of het nu gaat om een speakerset of complete audio upgrade. Vergeet niet, er komt ook het nodige inbouwmateriaal bij kijken. Zoals bekabeling, speakerringen en indien gewenst ook dempingsmateriaal. Voor elk budget en voor elk oor is er altijd een mooie oplossing te vinden! In onze winkel hebben we een aantal speakers gemonteerd. Hier zijn diverse speakers te beluisteren alvorens u een keuze maakt!

Kijk gerust verder op onze site, voor meer informatie over bovengenoemde onderwerpen of neem direct contact met ons op via +31(0)413-251086 of e-mail uw vraag naar info@car-electronics.nl. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd om uw vragen te bespreken.