Skip to main content

Navigatie

Google Maps, Flitsmeister, Waze. Allemaal apps die iedereen bekend in de oren klinkt. Tegenwoordig navigeren we nagenoeg allemaal via de telefoon. Dat kan natuurlijk op meerdere manieren. Er kan worden gekozen voor een stevige telefoonhouder, met of zonder oplaad functie. Er zijn ook mogelijkheden om uw telefoon te ‘projecteren’ op uw huidige óf aftermarket multimedia systeem, zoals bijvoorbeeld een Pioneer of Alpine. Door middel van Apple Carplay en Android Auto, zullen er diverse apps op uw systeem te zien en te gebruiken zijn.

Uiteraard zijn er ook nog steeds de portable navigatiesystemen van bijvoorbeeld Garmin of TomTom. Ook deze zijn netjes te monteren op een vaste houder, met of zonder laadfunctie. Zo hoeft u ze niet op het raam te plakken met zuignappen. Want vroeg of laat, valt die toch naar beneden. Of krult het oplaadsnoer om uw stuur heen.

Last but not least zijn er ook nog de all-in headunits, om ze zo maar even te noemen. Een aftermarket multimedia systeem die voorzien is van Navigatie software, handsfree bellen en muziek luisteren, FM én DAB+ radio en natuurlijk de Apple/Android software niet te vergeten. Een totaalpakket waarin u in 1 klap van alle gemakken voorzien bent.

Bekijk op uw gemak onze website of neem direct contact met ons op via +31(0)413-251086 of e-mail uw vraag naar info@car-electronics.nl. Onze deskundige medewerkers nemen graag de tijd om uw vragen te bespreken.

Radio & Multimedia Car Electronics uden